Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ahh Aga31 wlasnie mnie wyprzedzilas hihi
gatim dren kupicie w babyshop albo na stronie internetowej,podaje link
bereglede.no/index.php?main_page=product...&products_id=623
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Anna marta dowiasch
(Semper_Fidelis)
Wiking
Dziekuje za tak mile powitanie, ciezko byc nowym , wszyscy sie znaja a tu nowicjusz wskakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dokladnie taki Widzialam i w aptece i w dzieciecych sklepach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
WITAM NOWĄ MAMUSIE A PROPO OKRESU TO JA TEZ NIE MAM ALE TO PRZYCZNA TABLETEK ANTYKONCEPCYJNYCH DLA MATEK KARMIĄCYCH ZAOPATRZYŁAM SIE W 6 PACZEK A TU POWOLI KONIEC KARMIENIA MALUSZKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
hej,
kasiar12, super Zuzia ma ten tron , podziel sie z nami jak juz zrobisz test, bedzie dobrze

A ja kupilam dzis mate do jogi i od jutra zaczynam cwiczyc , ale jak to sie mowi , ze jutro jest najbardziej zapracowanym dniem hehe.

Znalazlam w necie cwiczenia i zobaczymy co z tego bedzie , czy ktoras z Was probowala , moze sie podzielic doswiadczeniami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Anja szybko sie wtopisz w forumowe mamuski-zobaczysz W wiekszosci to suuuper kobietki i kazdego witaja serdecznie i przyjaznie Ja tez jakis czas bylam swiezakiem i bardzo milo mnie powitaly i sporo mi pomogly swoimi radami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Witam nowe mamusie

i spiesze donieść, że teściowej nie pożycze bo jest naprawdę fajna babka
dziewczyny czy mozna tu dostac w aptece lub innym sklepie plyn micelarny dla niemowlat? Bo sie pytalam, ale nie udalo mi sie dojsc do porozumienia z pania aptekarka )))
a dla mojego meza pojecie plyn micelarny jest abstrakcyjne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR12 ZUZIA FAJOWA ,MASZ DOBRZE ZE TESCIOWA I BABCIA ROBIA NA DRUTACH JAK JAK BYM TAK CHCIAŁA ALE BYM IM NAWYMYŚLAŁA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
anja, milo poznac nowa mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
aleks26 - takie rzeczy to sie zaczyna od poniedziałku albo od pierwszego hihihhihiih
trzymam kciuki
ja jogi probowalam, ale to nie dla mnie zostałam wyproszona z zajec bo sie chichrałam, nie mogłam za cholere sie skupic, zeennnnnnnnnnnnn
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok